Vrådal

Vrådal er en liten bygd med ca 400 innbyggere. Vrådal har i mer enn 100 år drevet med turisme.

I dag har vi et stort og flott hotell og flere mindre hyttegrender. I Vrådal sentrum finner du en dagligvarebutikk, turistinformasjon og sportsbutikk. Nedenfor er en liten oversikt over hva som finnes i Vrådal.

Straand Hotel

Straand hotel er ett moderne hotell der du kan komme å spise i restauranten eller benytte deg av svømmebassenget. Hotellet er åpent hele året. Om sommeren er det badestrand med utleie av båter og kano nede ved vannkanten. Her er det på fine sommerdager mulighet for å kjøpe seg litt mat og drikke. Veteranbåten Fram går fra Straand brygge.

M/S Fram

Veteranbåten Fram går i sommerhalvåret 2-4 ganger i uka på rundturer på vakre Nisser. Rundturen inkluderer slusing og mulighet for besøk på slusemuseet. Dette er en tur som kan anbefales for alle aldre. Se mer informasjon om priser og avgangstider på www.ms-fram.no

Sølvsmedtunet og Nisseloftet

Sølvsmedtunet ligger ved siden av Straand Hotel og her kan du handle flotte håndlaget sølvsmykker og gaveartikler. Nisseloftet er en egen julebutikk. Butikken er åpent hele året. Det er galleri her om sommeren med forskjellige utstillinger. Se mer informasjon på www.solvsmedtunet.no

Joker

Vrådal sin eneste dagligvarebutikk ligger i sentrum. Butikken har bra utvalg og har åpent 6 dager i uken hele året. I juli er det også søndagsåpent. God parkeringsplass.

Vrådal villmark og fritid

I sentrum finner du sportsbutikk. Her kan du få kjøpt sport og fritids utstyr samt fiskeutstyr. Butikken er åpent hele året. Her er også utleie av sykler og SUP.

Turistinformasjon

Turistinformasjonen ligger midt i sentrum av Vrådal. Turistinformasjonen er åpent hele året, 6 dager i uka. her kan du få nyttig informasjon samt leie motorbåt, kano eller kajakk.

Handelslaget Kafe

Kafeen ligger i tilknytning til sportsbutikken. Her kan du få enkle retter, pizza, hamburger og kaker.

Vrådal Panorama skisenter

Skisentret holder åpent normalt fra 15.12 til helga etter påske. Her er det skibakke for alle ferdigheter. Kafeen er åpent i heisene sine åpningstider. For mere informasjon se www.alpin.no